πολιτική απορρήτου

Η παρούσα δήλωση Πολιτικής Απορρήτου περιγράφει τις πρακτικές μας όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στον ιστότοπο garos.site.

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο της garos.site ή με άλλον τρόπο υποβάλλετε τα προσωπικά σας δεδομένα, αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται σε αυτή τη δήλωση. Το ποια προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούμε μέσω του διαδικτυακού μας τόπου εξαρτάται από το τι κάνετε εσείς σε κάθε σας επίσκεψη, από το ποιες υπηρεσίες ζητάτε και εφόσον μας δώσετε τη ρητή σας συγκατάθεση.

Η ως άνω δήλωση, η οποία σας ενημερώνει για τα δικαιώματά σας ως φυσικά πρόσωπα έναντι της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, τηρεί τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679, ο οποίος είναι γνωστός ως Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (στο εξής ΓΚΠΔ) ή GDPR και του ν. 4624/2019.

Ξεχωριστές πολιτικές απορρήτου ισχύουν για τους εργαζόμενους και τους αιτούντες εργασία.
 

Ποιοι είμαστε

Η garos.site είναι κατά την ορολογία του ΓΚΠΔ ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων για τα προσωπικά δεδομένα που διαθέτει και επεξεργάζεται πάντα, όμως, με τη ρητή συγκατάθεση των υποκειμένων των δεδομένων, δηλαδή των φυσικών προσώπων.
 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του garos.site και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, τηλέφωνο, πόλη, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.λπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του garos.site, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο κατ’εφαρμογή του ΓΚΠΔ, του ν.4624/2019 καθώς και όλων των οικείων διατάξεων.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα garos.site λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα κοινοτική και ελληνική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του garos.site.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα garos.site χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του garos.site (μέσω της χρήσης cookies) προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του ΓΚΠΔ και του ν.4624/2019.

Απόρρητο συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από το χρηστή /μέλος στο garos.site είναι εμπιστευτικές και το garos.site έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

  • Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

  • Το garos.site δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

  • Στην περίπτωση που το garos.site χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

  • Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και τη διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

  • Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα garos.site χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) μόνο όταν γίνετε μέλος ή προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.
 

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμό σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου.
 

Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.
 

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.
 

Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα
 

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να παράσχουμε με ασφάλεια τις υπηρεσίες μας σε εσάς, όπως επίσης και για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ως πελάτη. Πιο αναλυτικά μας διευκολύνουν στην καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών μας, στην καλύτερη προώθηση των προϊόντων μας, στην ενημέρωσή σας για νέα προϊόντα και στην ανταπόκριση που δείχνετε προς αυτά, όπως επίσης για να εφαρμόσουμε καλύτερες πρακτικές προωθητικών ενεργειών (marketing).
 

Πως επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα
 

Η επιχείρησή μας έχει οικοδομηθεί πάνω στην εμπιστοσύνη που μας έχουν οι πελάτες μας. Για να εδραιώσουμε το απόρρητο των πληροφοριών που μας παρέχετε εφαρμόζουμε όλα τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που απαιτούνται προς το σκοπό αυτό και ειδικότερα:

  1. Συλλέγουμε μόνο εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται και απαιτούνται για να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας.

  2. Δεν αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν εξωτερικό φορέα ή τρίτο πρόσωπο χωρίς την συγκατάθεσή σας εκτός αν αυτό επιβάλλεται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση και μετά από προηγούμενη ενημέρωσή σας.

  3. Διατηρούμε πάντα ενημερωμένα τα αρχεία μας με τα προσωπικά σας δεδομένα.

  4. Διαθέτουμε αυστηρά μέτρα ασφαλείας, σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορούν σε μεγάλο βαθμό να αποτρέπουν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και την αντίστοιχη διαρροή αυτών.

  5. Το προσωπικό της garos.site τηρεί αυστηρά τους κανόνες εμπιστευτικότητας φορέα.

  6. Είναι δυνατόν να επεξεργαζόμαστε τμήμα ή το σύνολο των προσωπικών δεδομένων σας για στατιστικούς λόγους προκειμένου να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες προς εσάς υπηρεσίες μας. Ο κάθε επισκέπτης/χρήστης, όμως, μπορεί να επικοινωνήσει με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας μας προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη του προσωπικού του αρχείου/λογαριασμού, και ενδεχομένως να ζητήσει την διόρθωση αυτού ή ακόμα και την διαγραφή του.
     

Αρχές που διέπουν το marketing της garos.site
 

  1. Data permission (άδεια για την απόκτηση δεδομένων)
     

Το σημείο αυτό αφορά στο πως διαχειριζόμαστε την συγκατάθεση των χρηστών μας στις email καμπάνιες μας. Στο εξής με πολύ ξεκάθαρο, πληροφοριακό και άμεσο τρόπο με μια «καθαρή» καταφατική εντολή θα πρέπει να παίρνουμε την συγκατάθεση του χρήστη. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πρακτικά πως πελάτες , συνεργαζόμενοι φορείς, συνεργάτες και όλο το ευρύ κοινό πρέπει φύσει και θέση να δηλώνει πως θέλει να τους στέλνεις το υλικό σου. Δεν έχουμε προεπιλεγμένη επιλογή στα email μας επειδή υποθέτουμε και νομίζουμε πως ο χρήστης θέλει να είναι μέρος της λίστας μας. Δεν κάνουμε καμμιά marketing ενέργεια με τα στοιχεία κάποιου υπό σύσταση.
 

  1. Data access (πρόσβαση στα δεδομένα)
     

Ο Κανονισμός προσφέρει το δικαίωμα στον καθένα να αποκτήσει τον έλεγχο στο πως συλλέχθηκαν και χρησιμοποιούνται τα προσωπικά του δεδομένα. Είναι ευθύνη του marketer να παρέχει εύκολη και άμεση πρόσβαση του χρήστη στα στοιχεία του και να του δίνει την δυνατότητα να αποσύρει την συγκατάθεσή του αν το επιθυμεί. Πιο πρακτικά έχουμε ένα συγκεκριμένο email marketing template όπου δίνουμε την δυνατότητα στον χρήστη να κάνει unsuscribe από την λίστα μας.
 

  1. Data focus (εστίαση σε ποια δεδομένα χρειαζόμαστε)
     

Με τον ΓΚΠΔ δικαιολογούμε γιατί χρειαζόμαστε την συγκεκριμένη πληροφορία που ζητάμε.
 

Νόμιμη βάση επεξεργασίας
 

Σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ η επεξεργασία πρέπει να στηρίζετε σε μια νόμιμη βάση. Η βάση που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να είναι μια ή περισσότερες από τις εξής:

  • Η εκπλήρωση μιας σύμβασης

  • Η συμμόρφωση της εταιρείας με ένα νομικό ή κανονιστικό καθήκον

  • Η συγκατάθεση σας όπως πχ όταν επιλέγετε την αποστολή ενημερωτικών emails ή newsletters.

  • Η ικανοποίηση έννομων συμφερόντων της εταιρείας μας όπως η άμεση εμπορική προώθηση, η πρόληψη απάτης, η διασφάλιση της ασφάλειας του δικτύου και των πληροφοριών.
     

Σε ποιους κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
 

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων μας αποτελεί κύριο μέλημα της garos.site. Γι’ αυτό το λόγο η οποιαδήποτε κοινοποίηση προς τρίτους των πληροφοριών σας γίνεται πάντοτε εφόσον έχουμε την ρητή συγκατάθεσή σας εκτός εάν αυτό προβλέπεται από νόμο ή δικαστική απόφαση.
 

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ανηλίκων
 

Εάν είστε κάτω των 16 ετών, παρακαλούμε να λαμβάνετε την συγκατάθεση των γονέων ή του κηδεμόνα σας προτού δώσετε οποιαδήποτε πληροφορία.
 

Για πόσο χρόνο διατηρούμε τα δεδομένα σας
 

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα τα χρειαζόμαστε και για τον σκοπό τον οποίο τα διατηρούμε ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας. Για να καθορίσουμε το χρονικό διατήρησής των προσωπικών σας δεδομένων χρησιμοποιούμε τα εξής κριτήρια:

  • Όταν αγοράζετε προϊόντα και υπηρεσίες διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όλη τη διάρκεια της συμβατικής μας σχέσης.

  • Όταν συμμετέχετε σε κάποια διαφημιστική προσφορά διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όλη την διάρκεια της προσφοράς.

  • Όταν επικοινωνείτε μαζί μας για την υποβολή κάποιου ερωτήματος διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όλη την διάρκεια που απαιτείται για την επεξεργασία του ερωτήματος σας.

  • Όταν δημιουργείται ένα λογαριασμό, διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μέχρι να μας ζητήσετε να τα διαγράψουμε .

  • Όταν έχετε παράσχει την συγκατάθεσή σας για κοινοποιήσεις άμεσης εμπορικής προώθησης διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μέχρι να καταργήσετε την έγγραφή σας ή να ζητήσετε την διαγραφή της.

  • Όταν εγκαθίστανται cookies στον υπολογιστή σας βλ. σχετική παράγραφο για τα cookies.

  • Ενδέχεται να διατηρήσουμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα είτε για την προβολή των αξιώσεων μας ενώπιον των δικαστηρίων ή για στατιστικούς ή για ιστορικούς σκοπούς.
     

Όταν δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα διαγράφουμε από τα αρχεία μας ή τα ανωνυμοποιούμε ώστε να μην είναι δυνατόν η ταυτοποίησή σας από αυτά.
 

Κατάρτιση προφίλ
 

Όταν αποστέλλουμε ή προβάλλουμε εξατομικευμένες ανακοινώσεις ή περιεχόμενο, ενδέχεται να χρησιμοποιούμε κάποιες τεχνικές που προσδιορίζονται ως «κατάρτιση προφίλ» (δηλαδή κάθε μορφή αυτοματοποιημένης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που συνίστανται στην χρήση των εν λόγω δεδομένων για την αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών χαρακτηριστικών ενός φυσικού προσώπου). Έχετε το δικαίωμα άρνησης της «κατάρτιση προφίλ».
 

Ακρίβεια δεδομένων και ευθύνες σας
 

Είναι σημαντικό τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς να είναι ακριβή και επικαιροποιημένα. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να μας ενημερώνετε το συντομότερο εάν κάποια πληροφορία σας αλλάξει ή είναι λάθος κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας.
 

Τα δικαιώματά σας ως φυσικά πρόσωπα:
 

  • Δικαίωμα στην ενημέρωση

  • Δικαίωμα στην πρόσβαση

  • Δικαίωμα στην διόρθωση

  • Δικαίωμα στην διαγραφή «λήθη»

  • Δικαίωμα εναντίωσης στην άμεση εμπορική προώθηση, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ

  • Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης για την επεξεργασία των δεδομένων σας

  • Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή

  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.

     

Χρήση cookies
 

Το garos.site έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το garos.site, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες αλλά και μας επιτρέπουν να σας παρουσιάσουμε διαφημιστικό & επιμορφωτικό περιεχόμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα garos.site.


Τα cookies χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:
 

  • Αναγκαία Cookies .Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του site, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, την αποθήκευση προϊόντων στη wishlist, την ηλεκτρονική πληρωμή. Χωρίς αυτά τα απαραίτητα Cookies, πλήττεται άμεσα η ομαλή λειτουργία του garos.site ,περιορίζεται η προσωπική σας εμπειρία πλοήγησης καθώς και βασικές λειτουργίες e–commerce υπολειτουργούν.

  • Cookies λειτουργικότητας. Αυτά τα cookies θυμούνται τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σας βοηθώντας σας έτσι να βρίσκετε πολύ πιο εύκολα αυτό που αναζητάτε.

  • Cookies επιδόσεων. Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας. Μας επιτρέπουν να δούμε ποιες σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά, μας ενημερώνουν εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την πλοήγηση κλπ. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη καθώς οι πληροφορίες είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου, ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του garos.site

  • Cookies Διαφήμισης. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφημίσεις σχετικές με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή διαφήμισης ή προσφορών που ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες σας περιορίζοντας έτσι τα ανεπιθύμητα και άνευ ουσίας διαφημιστικά μηνύματα. Επίσης μας βοηθούν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών μας.

  • Cookies Analytics. Είναι υποσύνολο των Cookies λειτουργικότητας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών της ιστοσελίδας μας, βελτιώνοντας έτσι συνεχώς την εμπειρία που σας προσφέρουμε.

     

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο, να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στην ιστοσελίδα garos.site


To garos.site δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα του για επαναληπτικό μάρκετινγκ.
Μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από μία τέτοια χρήση των cookies από την Google. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τον Περιηγητή σας (chrome,firefox edge κλπ), να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του
 

To garos.site δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google κλπ). 
 

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτή την πολιτική για cookies οποτεδήποτε. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα πολιτική Cookies θα ισχύσουν από τη στιγμή που η αναθεωρημένη πολιτική Cookies είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.
 

Διαφημιστές τρίτων μερών και άλλες επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε μπορεί να χρησιμοποιούν τα δικά τους Cookies για να συλλέξουν πληροφορίες που αφορούν στις δραστηριότητές σας στην ιστοσελίδα μας. Δεν ελέγχουμε αυτά τα Cookies.

Μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε άλλες χώρες

 

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Ενώ ορισμένες χώρες έχουν χαρακτηριστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι διαθέτουν επαρκή Νομική Προστασία για τα προσωπικά δεδομένα, σε άλλες χώρες θα είναι αναγκαία η λήψη μέτρων για την εξασφάλιση κατάλληλων εγγυήσεων για τις πληροφορίες πχ μέσω επιβολής συμβατικών υποχρεώσεων.
 

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
 

Κατά καιρούς, οι ιστότοποι και οι εφαρμογές μας ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς και από τους ιστότοπους των δικτύων των συνεργατών, των διαφημιστών και των συνδεδεμένων εταιρειών μας. Αν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο προς οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, επισημαίνετε ότι οι εν λόγω ιστότοποι έχουν τη δική τους πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής και δεν υπέχουμε καμιά ευθύνη για τις εν λόγω πολιτικές. Παρακαλούμε να ελέγχετε τις εν λόγω πολιτικές πριν από την υποβολή των οποιονδήποτε προσωπικών δεδομένων στους εν λόγω ιστότοπους.

 

Επίσης, ενδέχεται να σας προσφέρουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία σύνδεσή σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν χρησιμοποιήσετε αυτήν την δυνατότητα πρέπει να γνωρίζετε ότι μας κοινοποιείτε τις πληροφορίες του προφίλ σας, ανάλογα με τις ρυθμίσεις στην σχετική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Παρακαλούμε να επισκεφτείτε την σχετική πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να ελέγξετε την πολιτική τους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής προκειμένου να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο κοινοποιούνται και χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα σε αυτό το πλαίσιο.
 

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και περιεχόμενο που δημιουργείται από το χρήστη
 

Κάποιοι από τους ιστότοπους και τις εφαρμογές μας επιτρέπουν στους χρήστες να υποβάλουν το δικό τους περιεχόμενο. Να θυμάστε ότι κάθε περιεχόμενο που υποβάλλεται από τις δικές μας πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να προβάλλεται στο κοινό συνεπώς πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν παρέχεται ορισμένα προσωπικά δεδομένα πχ πληροφορίες οικονομικής φύσις ή στοιχεία διεύθυνσης. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ενέργειες στις οποίες προβαίνουν άλλα πρόσωπα αν δημοσιεύεται προσωπικά δεδομένα σε κάποιες από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μας και συνιστούμε να μην δημοσιεύεται τέτοιου είδους πληροφορίες.
 

Αλλαγές στην παρούσα δήλωση απορρήτου
 

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη υπόκειται στους όρους της παρούσας δήλωσης καθώς επίσης και στα οριζόμενα στο διεθνές, κοινοτικό και εθνικό δίκαιο. Συνεπώς οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορούν να αναθεωρούνται σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο. Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι χρήστες της ιστοσελίδας garos.site να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

  • Facebook
  • Instagram
MENU